Фейгин с любопитни признания за Георги, разкри и за тайна татуировка ВИДЕО

Александра Фейгин няма как да не пази само хубави спомени от участието си в “Игри на волята”, защото освен играта и високия адреналин, там срещна и любовта в лицето на Георги. Двамата в момента са на коледна вълна и се затрупват с любов и подаръци.

“Хубаво ми е понякога да оставам насаме със снега и да си правя, каквото си искам. Любовта дава увереност и спокойствие. С Жоро най-вече си говорим за спорта – кой накъде иска да се развива. Допълваме се в нещата от ежедневието и се разбираме. И двамата посвещаваме доста време на спорта и по този начин се подкрепяме.
Жорката и Фейгин от “Игри на волята” разкриха любимата си секс поза ВИДЕО 18+
Когато ни е трудно се опитваме да се мотивираме един друг. Това ни бута само напред и нагоре”, това сподели наскоро в тв интервю за Нова тв фигуристката ни.

 

 
 

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

 
 
 

 
 

 
 
 

 
 

Публикация, споделена от Georgi Yanev (@yanev.georgi)

“Вярно е, че имам татуировка. Дори мога да кажа, че всеки един участник на олимпийските игри, на 90% си прави татуировка, защото през цялото време на кариерата си се борим за Олимпиадата. Лишаваме се от много неща и искаме да си оставим отпечатък от тези прекрасни спомени.
Фейгин разплака всички с тази покъртителна история за майка си, която я изоставила ВИДЕО
От “Игри на волята” ми останаха само хубави спомени. Научих се на много нови неща. Там израснах. Видях света и по-големите хора от мен – как разсъждават и действат. И това ще ми помогне в бъдеще. Жоро вече се качва на кънките с мен. Много бързо схвана. На леда е важно спокойствието. Защото когато има страх, човек не може да се отпусне”, допълни Фейгин.

 

 
 

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

 
 
 

 
 

 
 
 

 
 

Публикация, споделена от Alexandra Feigin // (@alexandra_feigin)

“Обичам подаръците. Моите подаръци се надявам да бъдат моите резултати, с които да зарадвам както близките си, така и всички останали хора, които подкрепят българския спорт”, категорична е чаровната спортистка./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Фики Стораро си подари лъскаво ламборгини за над 500 бона СНИМКА

Тази Коледа Фики Стораро подкара ултра скъп автомобил, с който просто няма как да остане незабелязан не само из софийските улици. Поп фолк звездата, който си пада много по високите скорости, вече е горд собственик на уникално зелено “Ламборджини” за над 500 бона. За сравнение ще ви кажем само, че […]

Subscribe US Now