Гръм в силиконовия рай! Една силиконка отмъкна гадже на друга и оповести… СНИМКИ 18+

Гръм в силиконовия рай! Една силиконка отмъкна гаджето на друга под носа й, а това, което показа след това, предизвика много коментари в социалните мрежи.

Кандидатката за титлата “Мис Силикон” Кати Дойнова наскоро е била на романтична почивка с доскорошната половинка на “Мис Силикон” Жасмина Стоичкова, пише “Телеграф”.
Бременна ли е “Мис Силикон” Жасмина Стоичкова? Ето фактите СНИМКИ

Тунингованата брюнетка се отбеляза от един от най-скъпите гръцки хотели, а справка показа, че цената на нощувката е в размер на 2600 лева. Малко по-късно Дойнова сподели своя снимка от джакузито пред стаята си с чаша шампанско в ръка, придружена от текст: “В крайна сметка кармата идва за всички. Не можеш да се разминеш да прецакваш хората през целия си живот. Не ме интересува коя си – каквото повикало, такова се обадило”.
Жасмина Стоичкова заряза поредния, който няма отношение към нея! Ето какъв мъж си търси СНИМКИ

Засега тя нито потвърждава, нито отрича, че поста й е предназначен за доскорошната й приятелка Жасмина./show.blitz.bg  

Източник: blitz.bg
Next Post

Защо Ким Кардашиян не може да казва "не"

Ким Кардашиян се радва на милиони почитатели в социалните мрежи. Въпреки това се оказва, че риалити звездата все още се бори със самочувствието си. “Толкова е странно. Имам проблем да съм супер уверена. Винаги съм се самоиронизирала и ставам срамежлива, когато някой поиска да опиша себе си и да говоря […]