Подкрепя ли Джо Роугън Доналд Тръмп

Началото на годината бе доста бурно за Джо Роугън, защото бе нападнат, че разпространява дезинформация относно ваксините за COVID-19.
Въпреки буреносните няколко седмици, подкастът оцеля и Spotify реши, че няма нужда да го цензурира или пък да се отказва от него. 
Като цяло Роугън винаги е бил известен с това, че не се свени да изказва мнението си, без значение дали то ще обиди някого. Затова и се стреми да кани разнородни по виждания и интереси гости.
В подкаста на Лекс Фридман Джо Роугън казва, че е отказал на няколко пъти предложения да интервюира Доналд Тръмп. Комикът твърди, че не е сред поддръжниците на Тръмп и не му симпатизира под каквато и да било форма.
Ето защо всеки път, когато е имал възможността бившият президент да му гостува, той е отказвал. Мотивът му е, че не иска по този начин да му помага. Дори твърди, че Доналд Тръмп е екзистенциална заплаха за демокрацията.
В течение на разговора обаче Фридман все пак предполага, че в бъдеще Тръмп може и да се окаже гост в Joe Rogan Experience, защото Джо Роугън обича да дава трибуна на различните мнения. Както го е правил с редица учени и Кание Уест например.
Но Роугън е категоричен, че това какво казва Уест и какво прави няма да промени траекторията, по която страната се движи. Комикът също така смята, че Тръмп ще се кандидатира за президент отново през 2024 г. А за Джо Байдън смята, че няма да бъде особена конкуренция, съдейки по нестабилните му публични и медийни изяви, пише Entertainment Weekly.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Тайните близнаци на Илон Мъск

Илон Мъск може и да е популярна личност, но в същото това време е и много загадъчен. Така например само преди няколко месеца научихме, че има още едно дете от бившата си приятелка Grimes. Но тогава никой не заподозря нищо, защото поредният наследник на милиардера бе чрез сурогатна майка. Оказва се […]