Мария заприлича на скелет, показа колко грозно слаба е от Монте Карло СНИМКИ

Чалгаджийката Мария вече прилича на скелет, толкова много килограми е свалила от себе си. И като прибавим задължителния фотошоп, с който коригира всяка от снимките си преди да ги публикува в социалните мрежи, то крайния резултат е повече от комичен.

В момента изпълнителката е на почивка с мъжа си Мирослав, с когото ту се събират, ту се разделят. Двамата се глезят като за световно в Монте Карло, откъдето Мария не пропусна да се пусне по бански от хотелската си стая. Вместо да обере суперлативите обаче, фолкаджийката пожъна точно обратното заради това, което показа.
Певицата Мария избухна сутрин рано и призна, че е жертва на изнудване СКРИЙНШОТ

От кадъра е най-виден силикона в бюста й, всичко останало е изчезнало. За капак удължените с фотошоп крака допълнително превръщат картинката в гротеска, защото както знаем Мария е доста ниска на ръст.
Пак драма: Миро и Мария се разделиха за пети път, но сега тя…
“Човек, вземи хапни нещо, ще си докараш някоя болест!”, съветват я последователите й, но едва ли Мария им обръща чак такова внимание предвид онова, което показва редовно.

Притеснение във феновете й предизвика и косата на Мария, която на места сякаш липсва. Потвърждението дава певицата с пореден кадър, на който развява гривата си из плажната ивица./show.blitz.bg
 

Източник: blitz.bg
Next Post

Това ли е новото 25-годишно гадже на Леонардо ди Каприо

Леонардо ди Каприо се опитва да пази личния си живот в тайна, но не му се получава кой знае колко успешно. Често бива заснет или свързван с различни жени, като последните твърдения гласяха, че между актьора и Джиджи Хадид има нещо повече от приятелство. Разбира се, не знаем какъв е […]

Subscribe US Now