Как Кейти Пери и Орландо Блум поддържат стабилна връзката си

За първи път Кейти Пери и Орландо Блум започват да се срещат през 2016 г. И след като през 2017 г. се разделят за кратко, година по-късно се събират отново. Оттогава не минава много време и през февруари 2019 г. актьорът решава да предложи брак на половинката си. Двамата все още не са си казали заветното “да” пред олтара, но пък вече са горди родители на двегодишната Дейзи.
Когато са се появявали на публични събития заедно Кейти Пери и Орландо Блум винаги са изглеждали щастливи заедно, като не се притесняват да демонстрират обичта си. Последно това направи Кейти Пери в Instagram профила си, където качи поредица от снимки, на които е заедно с половинката си.
В описанието към тях тя пише, че нейните инициали и тези на Орландо Блум заедно изписват ОК, но за да вървят наистина добре отношенията помежду им, и двамата полагат непрекъснати усилия. “Обичам те, боец мой”, завършва поста си Кейти Пери.
В коментарите Орландо Блум също засвидетелства любовта към половинката си, като пише: “Обичам теб и нашата любов. Не бих променил нищо”.
Прави впечатление, че в поста си певицата е отбелязала The Hoffman Process, който представлява терапия, предназначена да помогне на участниците в нея да идентифицират и преодолеят негативните си поведения и мисловни модели.
Кейти Пери и преди е споменавала, че именно този метод ѝ помага да поддържа връзката си с актьора стабилна. Тя разкрива това в епизод от подкаста Dear Chelsea през май миналата година. Тогава споделя, че е имало период в отношенията ѝ с Орландо Блум, когато са си омръзнали и затова са се разделили. Когато е останала сама певицата е усетила, че е започнала да се променя, да се развива и израства. В този момент се е включила в терапията The Hoffman Process, за да се научи как да промени моделите и навиците си, пише Us Weekly. “Това коренно промени живота ми”, твърди Кейти Пери.
Тя разкрива още, че заедно с Орландо Блум ходят и на терапия за двойки, за която признава, че им помага да поддържат хармонични отношенията си. По думите ѝ е съвсем нормално това да е предизвикателно, предвид че и двамата с годеника ѝ работят много. Но остава обнадеждена и вярва, че с правилната помощ всеки може да съчетава работните задължения с тези вкъщи, както и грижата за децата.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Роман Полански се среща за първи път се с жената, която е малтретирал сексуално

Редица обвинения са отправяни през годините към известния режисьор Роман Полански. Към него са заведени дори дела за сексуално посегателство, за едно от които той e признат за виновен. Още през 70-те години на миналия век режисьорът е осъден за изнасилването на 13-годишната тогава Саманта Гаймър. След обвиненията режисьорът бяга […]

Subscribe US Now