Ново начало за Том Брейди

На 1 февруари Том Брейди обяви отново, че се пенсионира. Този път предполагаме, че това е финалното му решение. На футболиста обаче сега му предстои почивка от повече от година, преди да продължи със следващото си начинание.
Още през май 2022 г. Том Брейди подписа договор за присъединяване към Fox Sports след края на спортната си кариера. И щом като обяви оттеглянето си от спорта, спомена и защо не иска веднага да се впусне в новите си задължения.
Куотърбекът от NFL сподели, че ще посвети свободното време за подготовка и научаване на нови неща, които да са му полезни в работата. Той не крие, че иска да е страхотен в това, което ще прави. Освен това разкрива, че обича да обмисля възможностите и да се уверява, че не прибързва с вземането на решения.
За цялата си кариера досега Том Брейди споделя, че е искал да бъде напълно отдаден и никога да не разочарова хората. “Мисля, че най-големият ми мотиватор беше това”, откровен е той.
Футболистът също така признава, че и в бъдеще иска да е страхотен в това, което прави, като е наясно че това “отнема известно време, разработване на стратегии, учене, израстване и развитие”, пише E! News.
Е, Том Брейди явно изобщо не го е страх да се захване с нещо от нулата и да гони перфекционизма. Ние пък сме наясно, че съвършени неща няма, но оценяваме хъса и ентусиазма на футболиста.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Певицата Лияна пръсна луди пари за среща с Гордън Рамзи

Фолк звездата Лияна се похвали пред последователите си в Инстаграм, че е посетила един от ресторантите на световноизвестния готвач Гордън Рамзи.  Братовчедката на Константин е на пореден воаяж в чужбина, като този път се озова в Лондон, където любимият й има работен ангажимент и тя го придружава.  По време на […]