Дениз Хайрула и Габи от “Ергенът” вдишаха райски газ и после… ВИДЕО

Дениз Хайрула наскоро отпразнува рождения си ден, но не си представяйте обикновен купон, защото това, което риалити звездата от “Ергенът” прави в компанията на други участнички от формата, е меко казано взривяващо на фона на инцидентите след употреба на райски газ, случващи се напоследък у нас.

В профила си в социалните мрежи Хайрула публикува изпълненията си и е видимо доволна от начина, по който е изкарала на празника си. Дали след това, което прави в клипа ще последва някаква реакция, предстои да разберем. 
Лъсна дупето на Дениз Хайрула от “Ергенът”! Красавицата е повалена на легло от… СНИМКА 18+

А дотогава коментарите към девойките са повече от опустошителни. “Браво, момичета! “Чудесен” пример сте за всички непълнолетни, които ви следват. Само преди дни Народното събрание забрани продажбата на райски газ на лица под 18 г. След като държавата се събуди за малко, свободната продажба на това вещество бе забранено за всички под съответната възраст, както и употребата му в закрити обществени места”, гласи една от реакциите под публикацията. 
Нещо ужасно сполетя Габи от “Ергенът”! Тя се разплака и разкри, че… ВИДЕО
Както е известно, след употребата на райски газ човек създава нереална представа за действителността. Освен това съществуват реални рискове за изпълнение на ежедневни рутинни действия, като ходене или изкачване на стълби. Изобщо тези, които са го употребили, са опасни и за себе си, и за околните, защото халюцинират, изпадат в психоза и могат да стигнат дори до самоубийство, предадоха наскоро от Нова тв./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Отличието, което Дуа Липа получи от президента на Косово

През последните шест-седем години Дуа Липа успя да се превърне от едно момиче от Косово, което много обича да пее, в истинска световна звезда. Почти всяка нейна песен влиза в музикалните класации, а фенове ѝ стават все повече. През цялото това време Дуа Липа, която е родена в Лондон, но […]

Subscribe US Now