Марта Костюк и секси екипът ѝ за Wimbledon, вдъхновен от булчинската ѝ рокля

Wimbledon е любим турнир за много играчи, защото в него има един особен чар. А и правилото, че цялата екипировка на тенисистите трябва да е в бяло също има своя чар.
Точно от това се е възползвала Марта Костюк. 22-годишната украинка се омъжи за половинката си в края на миналата година в Кипър. Любопитното бе, че на церемонията Костюк смени две рокли и двете бяха дело на Wilson, които са известни с тенис ракетите си.
Сега Марта Костюк и Wilson са решили да използват екипа на тенисистката, с който тя се състезава на Wimbledon, за да вплетат в него елементи от булчинската ѝ рокля, пише TENNIS.com.
Може би това е една от причините Костюк да изглеждаше наистина невероятно на корта по време на първия си мач от турнира срещу Ребека Шрамкова.
Екипът на украинската тенисистка е без ръкави с с дълбоко v-образно деколте и гол гръб. Все елементи, които подхождат и на булчинска рокля. Пред Vogue главният дизайнер на Wilson – Джоел Майкълоф, казва, че връхната дреха, с която Марта Костюк излезе на корта преди двубоя, освен с копчета отпред, е направена от копринена органза с ръчно апликирани цветя. Точно като булчинската ѝ рокля.
Основният екип на Костюк пък на практика е същият като дизайн с булчинската ѝ рокля, но за разлика от нея е снабден със задължителния клин. “Мисля, че след като приключи Уимбълдън, ще сложа тази рокля в рамка и ще я окача някъде на стената. Определено ще бъде един от най-важните моменти в живота и кариерата ми”, казва самата тенисистка.
Няколко дни преди Марта Костюк да започне участието си на Wibledon, тя бе на корицата на украинския Vogue. Предизвикателната ѝ фотосесия включваше снимка без горнище, а целият брой бе посветен на предстоящите Олимпийски игри в Париж.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Как принц Хари и Меган Маркъл ще отбележат 4 юли

Днес, 4 юли, в САЩ отбелязват националния си празник. Това е един от най-големите празници в страната през лятото, който е свързан със събиране със семейството и наблюдаване на фойерверките. Тъй като живеят в Калифорния се очаква принц Хари, Меган Маркъл и децата им Арчи, и Лилибет също да го […]

Subscribe US Now