Как принц Хари и Меган Маркъл ще отбележат 4 юли

Днес, 4 юли, в САЩ отбелязват националния си празник. Това е един от най-големите празници в страната през лятото, който е свързан със събиране със семейството и наблюдаване на фойерверките.
Тъй като живеят в Калифорния се очаква принц Хари, Меган Маркъл и децата им Арчи, и Лилибет също да го отбележат подобаващо. Макар за момента да няма официална информация къде точно ще бъде семейство Съсекс, си припомняме как отбелязаха 4 юли през последните няколко години.
През 2023 г. четиримата излязоха на улиците в Монтесито, за да наблюдават традиционния парад за празника. Принцът държеше малката си дъщеричка на ръце, докато Меган беше наоколо с Арчи.
Година по-рано – през 2022 г., херцозите на Съсекс се оказаха в Джаксън Хоул, Уайоминг за 4 юли. Там те се включиха в празненството на дългогодишната приятелка на Меган Хелън Дорак.
Принц Хари и Меган Маркъл живеят в САЩ от 2020 г., след като отказаха да бъдат работещи членове на кралското семейство и избраха цивилен живот в родината на бившата актриса. В автобиографията си “Резервният” Хари разказва за това как през 2016 г. изненадва Меган за 4 юли.
По това време двамата са във Великобритания, като Меган е на трибуните на Уимбълдън за мача на приятелката си Серина Уилямс. Малко след това има среща с принц Хари, а той я изненадва с кутия мъфини в синьо, червено и бяло – цветовете на американския флаг, припомнят Hello.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Поредна провокация от норвежката принцеса Марта Луизе

След като беше отлагана на няколко пъти, сватбата на принцеса Марта Луизе и годеника й Дюрек явно този път ще се състои. Планирана е за края на август в живописния фиорд Гайрангер в Норвегия, тя ще продължи цели четири дни. 52-годишната Марта Луизе не е работещ член на кралското семейство […]

Subscribe US Now