Диана Димитрова с още едно разтърсващо признание! Назова имена!

Признанието на Диана Димитрова за преживения побой преди пет години се превърна в една от актуалните топ теми, но не заради липсата на други общественозначими проблеми, а най-вече заради високия ръст на проблема, свързан с насилието, за което все още се говори трудно.

След като видя всякакви крайности в коментарите за себе си, актрисата вече е готова да сподели и още нещо. То отново е много лично и със сигурност няма да остави равнодушие след себе си.
Диана Димитрова отвърна на Дачков: Ето, това е вече истинско въображение! Впечатлена съм!

“Добро утро, мили хора. Днес се наспах след осем дни и реших да напиша следващите редове.
Тази седмица, която отмина, беше най-кошмарната в живота ми, защото е еманация на преживяното насилие цял живот. Мой бивш приятел ме попита ”Що все на тебе, бе човек?! ” Когато исках да се развивам в рисуването, а той искаше деца и да се оженим, след връзка, година и девет месеца, аз не бях готова и избрах да бъда студент. Защото да създадеш дете е най-голямата отговорност!
Мечтата ми беше НХА, и ме приеха. Първа по успех, графика. Той продължи да работи в ДАНС (Държавна агенция „Национална сигурност“). През годините той се ожени и сега има две прекрасни деца. Разбира се, останахме много близки, защото той е истински добър и справедлив човек.
Милена Фучеджиева изригна след побоя над Диана Димитрова: Пожелавам ритник в лицето на…
През годините съм говорила във видео интервюта за насилието наложено ми психически, по време на обучението ми в НАТФИЗ, където отново ме приеха първа по успех. И това е факт. Човекът, който се подписа на изпитите, после ме смачка, но отидох с адвокат. Преборихме се, заедно.
Тази година разбрах, че липсата на желанието ми да стигнем до съд, е довела, агент ВАСИЛЕВ да пусне пипалата си, като октопод в тази уж, национална академия.
Часове преди да изляза на живо в неделя по BTV в 120 мин., говорих с момиче – колега, която каза, да, аз бях при него, заради него, сега напускам България. Нейният татко е известен журналист. Разказа ми, че когато са разбрали кой е баща й, в академията, отношението се е променило, но горчилката остава и тя сега напуска страната…

Диана Димитрова призна и за тормоз в НАТФИЗ: Месеци наред бях жертва на психическо насилие от педагог! ВИДЕО
Снощи ”ТЮТЮН” в ТБА, София за първи път беше гледан от масово толкова млада публика. Децата сега в училище изучават романа на Димитър Димов. Тази вечер играем отново, а представлението е сложно, не е халтура. Колегата ми Калин Врачански, снощи игра с температура, но никой не разбра от публиката. Никой не разбира, какво ни е на нас, защото сме професионалисти и стане ли 19ч., ние излизаме на битка, излизаме на сцената, излизаме наивни, чисти, защото вече не сме НИЕ, и няма място за болести. Ти, артиста, имаш мисия.
Билетите за снощи, днес, четвъртък (Ловеч) са продадени от месеци. Това не е ПР- акция, защото кариерата ми в момента е ТОП и от последната изложба продадох седем картини. Светослав Иванов се пошегува с думите ”ВързАла си годината”
Но аз играя ИРИНА. Другата отговорност. Бина Харалампиева избра мен. Всички знаете, коя е тя. Тя ми се довери, защото знаеше, че ще се справя. 33 представления!!!
Юлиан Вергов проговори след твърденията, че е пребил Диана Димитрова ВИДЕО
”Що все на мен?!” днес знам отговора, защото някой трябва да направи първата крачка.
Аз съм популярно лице и нося ОТГОВОРНОСТ. Не желая нито една СТОТИНКА от лицето, което искаше да ме убие преди пет години на терен. Не желая нищо друго, освен МОРАЛНО възмездие.
Бъдете здрави и усмихнати и огромно благодаря на армията от добри хора, които ме подкрепят, защото ме познават.
Този път ще спечелим ВОЙНАТА!”, завършва поста си Димитрова, а ние сме сигурни, че до края на деня той ще е минал през вниманието на хиляди./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Почина актрисата от “Бар наздраве” Кърсти Али

Тя става известна през 1987 г. с участието си в сериала “Бар наздраве”. С ролята си на Ребека дори печели награди Златен глобус и Еми. Друга продукция, с която актрисата също ще бъде запомнена, е “Стар Трек II: Гневът на Хан”. Освен в телевизионни сериали и филми Кърсти Али участва […]

Subscribe US Now