Орлин Павлов, както не сме го виждали досега

Вечерното шоу на Българската национална телевизия “Събота вечер с БНТ” ще си има нов водещ в лицето на известния актьор и изпълнител – Орлин Павлов. Той заема мястото на Ники Станоев от събота, 4 февруари. Новият водещ обещава много хумор, забавления и вълнуващи интервюта.
“Очаква ни богата палитра от гости. Ще имаме популярни лица, но и такива, които не са толкова известни, но пък имат интересни истории, които могат да ни трогнат, впечатлят и вдъхновят. Ще представяме и много млади музикални таланти”, споделя пред БНТ Орлин Павлов.
Първия звезден гост на Орлин Павлов ще бъде Орлин Горанов. Освен това ще видим и продуцентът и водещ Андрей Арнаудов, който ще разкаже за това как ще почете годишнината от рождението на баща си – големия български диригент Васил Арнаудов.
Що се отнася до музикалната част на предаването, първите гости на Орлин Павлов са новите регетон изпълнители Торино и Пашата. Орлин Павлов обаче не изключва възможността на по-късен етап той самият да се включва в музикалната програма на “Събота вечер с БНТ”.
“Това, че ставам водещ, не означава, че ще спра да пея. Скоро се падат 20 години от създаването на група Каффе. Защо да не се съберем да направим един малък импровизиран лайв в предаването”, с усмивка споделя новият водещ. 

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Отстъпката, на която е готов крал Чарлз

Чарлз е на трона вече почти четири месеца, но като че ли се сблъсква с повече трудности, отколкото с радостите на кралския живот. На фона на все по-засилващите се настроение дали е нужна монархията, както и на последствията от разкритията в автобиографията на принц Хари, Чарлз подготвя коронацията си. Може […]

Subscribe US Now