Пияната Деси Слава се развихри в Тик Ток със сина си СНИМКИ

Ако не сте очаквали да видите точно Деси Слава пияна в Тик Ток, сега е момента да го направите, защото тези дни поп фолк звездата така му отпусна края, че направо мина всякакви граници.

Блондинката е в компанията на сина си, който не крие въодушевлението си от изпълненията й, а феновете на изпълнителката в мрежата са направо в потрес.
Деси Слава се стопи до неузнаваемост, ето как СНИМКИ

От кадрите става ясно, че Деси Слава е любител на алкохола. В лайв на сина си Майки блондинката на няколко пъти призова да й сипят водка. Нищо, че след това се опитваше да убеди, че всъщност в чашата й има сок от ябълка с цвят на коняк, а не алкохол.
Деси Слава скочи гола в прегръдките на… СНИМКА 18+
“Искате ли да го изпия на екс, за да видите, че е сок!”, заяви звездата, заливайки се от смях, а малко след това влезе и в ролята на имитатор на свои колеги, сред които бяха Глория и Мира. Деси Слава се оплака и, че в момента не е в добра кондиция за пеене, защото е леко прегракнала.
Шоуто на подпийналата Деси Слава и синът й Майки съвсем се развихри с включването на скандалната травеститка Рашия, която избухна с микс от изпълнения на песни на Деси Слава, която подчерта, че много харесва. “Имам твоя песен записана в студио, която пея по участията си”, похвали се Рашия и не пропусна да си поиска дует с певицата, но така и не получи заветното “да” от нея./show.blitz.bg
 

Източник: blitz.bg
Next Post

Ще влезе ли в затвора Езра Милър

Проблемното поведение на Езра Милър не е отскоро и създава немалко проблеми. Заради тях филмът The Flash с негово участие имаше много забавяния, но в крайна сметка се очаква да излезе през юни 2023 г. Новините за актьора обаче далеч не са толкова добри. С необяснимо странното си и дори […]

Subscribe US Now