Меган Маркъл като принцеса Даяна – случайни ли са приликите

Принцеса Даяна беше обект на обожание още приживе, но след смъртта си се превърна в истински култова фигура, обичана и имитирана от мнозина. А, ако съдим по поведението и облеклото, една от най-големите й почитателки е Меган Маркъл.
Херцогинята на Съсекс беше на посещение в Нигерия заедно със съпруга си до 13 май. Там тя отдаде почит на нигерийското си наследство и се появи в няколко забележителни тоалета. Последният се състоеше от бели прави джинси в комбинация с бяла блуза и блейзър в цвят каки. Последните два артикула са на луксозната марка Loro Piana, като само блейзърът – смес от лен и студена вълна, струва 3980 долара.
Не бива да пропускаме и обувките на Мегън – мокасини в бежово и бяло на YSL. Те са почти същият модел, носен от принцеса Даяна в Лондон през 1995 г. Покойната лейди Ди ги е комбинирала с тесни бели панталони, бяла блуза и блейзър цвят каки.
Разбира се, няма как да помислим, че тоалетът на съпругата на принц Хари случайно напомня на този на майка му – очевидно е, че Меган Маркъл наистина е целяла да постигне тази прилика. Още повече, че дни преди това носеше колието с кръстче, принадлежало на принцеса Даяна и подарено й от Хари, припомнят People.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Иранският режисьор, който избяга от присъда, за да отиде на фестивала в Кан

Кинофестивалът в Кан 2024 е поредното бляскаво звездно събитие, което няма да мине без почерка на случващото се в политически план по света. Докато на след MET GALA последва бойкот на известни личности заради неглижирането им на случващото се в ивицата Газа и ненужното парадиране с лукс, сега вниманието е обърнато към една […]

Subscribe US Now