Загубата на семейство Болдуин

Миналият месец Алек Болдуин и жена му Хилария споделиха, че очакват седмото си дете, а съвсем наскоро разкриха и пола на бебето. За съжаление последната новина, която семейството съобщава, не е радостна.
Актьорът сподели с пост в Instagram, че е е загубил майка си. Карол Болдуин е починала на 92-годишна възраст миналата седмица, разбираме от изявлението.
В трогателния пост Алек пише: “С най-дълбоко съжаление семейството ми съобщава следната новина”, като накратко разказва и личната история на майка си от нейното раждане до запознаването ѝ със съпруга си.
От описанието научаваме, че през дългогодишния си живот Карол не само е изградила голямо и сплотено семейство, но е била отдадена и на значима за себе си социална кауза.
Свързана е с подпомагането за провеждане на проучвания за рака на гърдата. След като оцелява след поставената й диагноза, самата Карол се присъединява към група от хора, преборили заболяването.
Заедно с тях и с подкрепата на тогавашния директор на един от нюйоркските университети, тя стартира фонд, чиято цел е да се правят изследвания за рака на гърдата. В момента той е действащо звено в кампуса на университета и продължава успешно да развива дейността си.
“През последните 25 години от живота си Карол беше борец и шампион в каузата, на която посвети живота си. Всички се гордеем много с постиженията ѝ”, пише Алек Болдуин.
Дъщеря му Хейли също почете баба си в социалните мрежи. Тя качи свой пост в Instagram, а като история сподели този на баща си, с описание “Обичаме те, бабо” и емоджи на бяло сърце и гълъб.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Когато Дженифър Анистън се пошегува със себе си

Дженифър Анистън знае как да се пошегува със себе си, и то така, че да накара всички да се смеят заедно с нея. Актрисата беше гост в последния епизод от шоуто на Елън Дедженъръс, който се излъчи миналата седмица. В него водещата Елън задава на Дженифър въпроса как е преодоляла […]

Subscribe US Now