Отново всички гледат към Салма Хайек

Салма Хайек може и да е на 56 години, но това не й пречи не само да изглежда страхотно, но и да бъде винаги стилна.
С право актрисата попадна в списъка на най-добре облечените гости на сватбата на Марк Антъни и Надя Ферейра, която се състоя преди дни. И макар надали целта ѝ е била да фокусира вниманието върху себе си, то със сигурност до голяма степен е успяла.
Шифонената рокля в бледозелен оттенък, дело на италианския дизайнер Джамбатиста Вали, прави впечатление със съчетанието от изисканата си елегантност и доза романтика. Разбра се, не е пропуснат и секси елементът – разголени рамене и дълбоко деколте, обсипано с блестящи сребърни мъниста. Но предвид че това е Салма Хайек, всичко е удачно и съчетано с премереност и вкус.
Визията е допълнена от диамантени обеци и гривни и умело поставен бляскав грим. А тъмната си коса, актрисата е прибрала високо на главата, оставяйки само два кичура да обрамчват лицето ѝ.
Салма е само един от многото специални гости, поканени на пищното сватбено тържество, която се проведе в Музея на изкуствата Pèrez. Церемонията е била водена от кмета на Маями Франсис Суарес, а според Hola! сред присъстващите са били дори и “президентите на някои страни от Латинска Америка”.
Сред главните свидетели се откроява певецът Малума, а кум е самият Дейвид Бекъм, придружаван от съпругата си Виктория.
Събитието обаче така и не е почетено от бившата съпруга на младоженеца Дженифър Лопес, както и от децата им – близнаците Макс и Еме. Джей Ло и Марк бяха женени от 2004 до 2014 г.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Хари Стайлс в 26 факта

Днес, 1 февруари, рожден ден празнува английският певец, текстописец и актьор Хари Стайлс. Източник: Lifestyle.bg

Отново всички гледат към Салма Хайек

Салма Хайек може и да е на 56 години, но това не й пречи не само да изглежда страхотно, но и винаги да бъде стилна.
С право актрисата попадна в списъка на най-добре облечените гости на сватбата на Марк Антъни и Надя Ферейра, която се състоя преди дни. И макар надали целта ѝ е била да фокусира вниманието върху себе си, то със сигурност до голяма степен е успяла.
Шифонената рокля в бледозелен оттенък, дело на италианския дизайнер Джамбатиста Вали правеше впечатление със съчетанието от изисканата си елегантност и доза романтика. Разбра се, не беше пропуснат и секси елементът – разголени рамене и дълбоко деколте, обсипано с блестящи сребърни мъниста. Но предвид, че това е Салма Хайек, всичко бе удачно и съчетано с премереност и вкус.
Визията бе допълнена от диамантени обеци и гривни и умело поставен бляскав грим. А тъмната си коса, актрисата бе прибрала високо на главата, оставяйки само два кичура да обрамчват лицето ѝ.
Салма беше само един от многото специални гости, поканени на пищното сватбено тържество, която се проведе в Музея на изкуствата Pèrez. Церемонията бе водена от кмета на Маями Франсис Суарес, а според Hola! сред присъстващите са били дори и “президентите на някои страни от Латинска Америка”.
Сред главните свидетели се открояваше певецът Малума, а кум бе самият Дейвид Бекъм, придружаван от съпругата си Виктория.
Събитието обаче така и не бе почетено от бившата съпруга на младоженеца Дженифър Лопес, както и от децата им – близнаците Макс и Еме. Дженифър и Марк бяха женени от 2004 до 2014 г.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Истината за отношенията между Памела Андерсън и с Хю Хефнър

Ако преди години Памела Андерсън сякаш не преставаше да разголва тялото си, то през последните няколко седмици актрисата е решила, че вече е крайно време да разголи и душата си. Направи го чрез множеството разкрития за живота си, както в документалния си филм Pamela, a love story, чиято премиера в […]

Subscribe US Now