Джена призна къде я е намерил Милко Калайджиев и как я е вкарал в “Пайнер”

Фолк звездата Джена направи изумително признание пред своите почитатели, а поводът е 15-години от подписването на договора й с “Пайнер”. 

Певицата, която в момента е в очакване на втора рожба, реши да открехне вратата на личния и професионален живот и да напише неща, които до този момент не е споделяла. 
“Винаги ще си спомням голямото вълнение, което изпитах през 2004 г. когато се впуснах в неизвестното и поех професионално музикалния си път. Тогава точно завърших музикалното училище “НУФИ” в гр. Котел с профил народно пеене и свирех на пиано с надеждата да продължа да уча или като певица, или пианистка някъде по света.
Пътят ме отведе в най-доброто бузуки в София “Дионисос”, където пеех гръцка музика и останах 3 години под звуците на бенда, с който работех. Посетих и Швейцария, където пях сръбска музика и научих доста репертоар.
 

 

 
 

 

View this post on Instagram

 

 
 
 

 
 

 
 
 

 
 

A post shared by Djena_official_bulgaria (@djena_official_bulgaria)

Един ден ме намери Милко Калайджиев, който чул за мен и ме запозна с инж. Митко Димитров, който не само повярва в мен, но ми се довери изцяло и подписахме договор през 2007 г.
Вече 15 години в добро и в трудности работим заедно с музикална компания “Пайнер”. Благодаря на семейство Мария и Митко Димитрови, които са неизменна част от успехите ми. Благодаря на всички екипи, с които работим заедно толкова години и си знаем болките и радостите, мениджърите ми – Женя Димова, Панчо Запрянов, Хари Янакиев.
Благодаря на всички музиканти, текстописци, тонрежисьори, оператори, режисьори, стилисти, фотографи, които са част от моите 15 години и заедно създаваме стойностна музика. Благодаря на семейството ми, което мина през какво ли не с мен и ме подкрепя във всяко начинание. Благодаря на вас – моята публика и спътници в това вълшебство, защото както от години казвам: ”Докато ви има вас, ще ме има и мен”. Обичам ви и докато дишам ще пея, защото моят живот са музиката, песента и любимите до мен. Благодаря ви от сърце и дълбока признателност за обичта, която ми давате”, пише Джена по повод професионалния си празник./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Ето коя двойка си тръгна от "Един за друг" след екстремно преживяване СНИМКА

Екстремна игра с преминаване по въжен мост извади от шоуто “Един за друг” една от култовите двойки. Оказа се, че не се познават достатъчно и ги прати на елиминация, а останалите двойки предпочетоха да изберат техните конкуренти.   Участниците трябваше да прекосят разстоянието помежду си, избирайки петте картички с най-важните моменти […]

Subscribe US Now