Ето коя двойка си тръгна от “Един за друг” след екстремно преживяване СНИМКА

Екстремна игра с преминаване по въжен мост извади от шоуто “Един за друг” една от култовите двойки. Оказа се, че не се познават достатъчно и ги прати на елиминация, а останалите двойки предпочетоха да изберат техните конкуренти. 

 Участниците трябваше да прекосят разстоянието помежду си, избирайки петте картички с най-важните моменти във връзката си до момента. Най-слабо в комбинираното изпитание с шест от десет съвпадения се представиха три двойки, но според регламента на елиминация бяха изпратени участниците, прекарали най-много време на въжения мост.

Преминаването отне най-много време на Сияна и Мирослав и се наложи те да се изправят срещу Милка и Желязко, които не се представиха задоволително в предизвикателствата през седмицата. По време на вота останалите двойки във Вилата на любовта дадоха едва един глас за Сияна и Мирослав и цели осем за опонентите им.
„Бяхме много щастливи да преживеем емоцията „Един за друг“. Това, че си тръгваме, не означава, че не сме един за друг – напротив, сигурни сме в този факт. Тръгваме си с достойнство и с това, което сме искали да покажем“, коментираха Сияна и Мирослав.
„Много сме щастливи, че оставаме и ще можем да се впуснем в още игри, защото най-интересните тепърва предстоят“, споделиха Милка и Желязко, като си обещаха да подхождат по-разумно в следващите предизвикателства, за да не се озоват отново на номинации./show.blitz.bg
 

Източник: blitz.bg
Next Post

Шапката, която разсмя Уилям и Кейт

Принц Уилям и Кейт Мидълтън станаха свидетели на забавен и очарователен момент на тазгодишното тържество по случай Деня на Свети Патрик. Кралското семейство почете вчерашния празник заедно с ирландската гвардия на ежегодно провеждащия се парад в град Алдършот, близо до Лондон. Наред с официалните задължения, двойката успя и искрено да се […]

Subscribe US Now