Скандално! Диана Габровска сменя мъже за пари пред погледа на съпруга си СНИМКИ 18+

Кандидат-кметицата на Момин проход, която преди няколко години се бе устремила амбициозно към политиката, предпочете нещо, което явно ще й е далеч по-приятно от парламентарните дискусии – да си вади парите като порноактриса.

Въпреки че палавата брюнетка е омъжена и има две деца, това очевидно ни най-малко не й пречи да се изявява във всевъзможни еротични сюжети във филмите за възрастни. Ситуацията изглежда скандално, но като прочетете следващите редове, ще разберете, че всъщност е повече от скандална.
Диана Габровска се хвали с необикновено порно в Гърция
Оказва се, че не друг, а нейният съпруг лично й урежда някои от ангажиментите и така, на практика, върху жена му се изреждат десетки мъже, докато той събира хонорарите. С други думи – на него не само, че това положение не му пречи, но дори помага, като се е превърнал в неин агент.

И за да е пълна картинката, и скандала, мъжът на Габровска не й намира само ангажименти във филми за възрастни, но и такива като жрица на любовта, които се случват и без камера – но пък са също така достатъчно добре заплатени, пише “Уикенд”.
Диана Габровска пред БЛИЦ за скандалните голи СНИМКИ, изнудването и тормоза
Как двамата обясняват на децата си положението и работата на Диана, и с какво самосъзнание ще израснат те, оставяме на вас да прецените../show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Неузнаваема! Няма да познаете Деси Слава, пак е топ мацка СНИМКА

Ако сте виждали Деси Слава в последните години, вероятно едва ли бихте допуснали толкова драстична промяна, каквато демонстрира ангелогласната блондинка сега. Изпълнителката е направо преобразена и съвсем скоро ще се покаже в целия си блясък в новото си видео, което още отсега приковава интереса и реакциите на почитателите й в […]

Subscribe US Now