Защо Леонардо ди Каприо пропусна Оскарите

Оскарите минаха, но все още всички говорят за бляскавата церемония, на която бяха връчени наградите. Обсъждат се както победителите, така и костюмите и роклите на всички присъстващи.
Също така, разбира се, и голият Джон Сина, който изненада всички (някои вероятно доста приятно), който се качи на сцената, за да връчи наградата за най-добри костюми.
Но впечатление направиха не само присъстващите, но и един голям отсъстващ. Оказа се, че Леонардо ди Каприо, който обичайно е сред публиката на Оскарите, тази година е решил да не присъства.
Актьорът бе пренебрегнат при номинации и не получи такава за ролята си в “Убийците на цветната луна”. Не това обаче е причината да не се появи на церемонията.
Според Entertainment Tonight, Леонардо ди Каприо не е бил сред присъстващите на Оскарите, защото церемонията е съвпадала със снимките на новия филм на Пол Томас Андерсън, в който той участва.
Мистерията около въпросния филм и е пълна, защото към момента не се знае нищо – нито заглавието, нито за какво става дума. Известно ни е само, че освен Ди Каприо, във филма участие ще вземат също Шон Пен и Реджина Хол. Източници на Deadline твърдят, че това ще е най-комерсиалният филм на режисьора до момента, а бюджетът няма да бъде никак малък.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Джулия Фокс не спира да провокира

Джулия Фокс въобще не се интересува от това къде се намира и кой сезон е – тя винаги намира начин да облече нещо провокативно, за да накара всички да говорят за нея. Е, не само да говорят, но и да гледат, разбира се. Разголените визии на модела не са рядкост, […]

Subscribe US Now