Ще остане ли Емили Ратайковски отново сама

Преди няколко години бяхме много изненадани от новината, че Емили Ратайковски и Себастиан Беър-Маклард са решили да се оженят. Тайно и без много да му мислят.
Преди малко повече от година пък моделът стана и майка за първи път. По принцип тя не обича много да говори за личния си живот. Затова и не знаем кой знае какви подробности около брака ѝ.
Но се оказва, че и при нея, както при много други известни личности, не всичко цветя и рози. Източници на Page Six, близки до Ратайковски, твърдят, че тя планира да се разведе със Себастиан Беър-Маклард.
Като причината е, че той ѝ е изневерявал. Въпросният източник допълва, че не става дума само за една изневяра, а за цяла серия от такива.
Към момента няма подадени документи за развод в съда, като представители и на двамата все още не са нито потвърдили, нито отрекли тези твърдения. В края на миналата седмица се появиха слухове и съмнения, че нещата между Емили Ратайковски и Себастиан Беър-Маклард не вървят добре.
Тогава Емрата бе заснета по улиците на Ню Йорк заедно със сина си Силвестър, но без да носи халката си. По-късно обаче съпругът ѝ също бе щракнат от папараци в града, но той е бил с халка. 

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Джони Деп - все по-близък с Камил Васкес

През последните няколко години Джони Деп и Амбър Хърд станаха причина за безброй заглавия в медиите, благодарение и на продължаващата им съдебна битка. Събитията около двамата актьора достигнаха точката на кипене, когато делото за клевета се превърна в съдебен процес във Вирджиния, като същевременно стана и публично достояние, благодарение на камерите в съдебната зала. Излъченият […]

Subscribe US Now