Секси мадама топли леглото на Генчо от “Игри на волята” СНИМКИ 18+

И в тазгодишния сезон на “Игри на волята” не липсват горещи страсти, някои от които идват от реалния живот на участниците. Генчо, например, наскоро се изфука с красивата си половинка.

В профила си в социалните мрежи якият мъжага, станал популярен след конфликта с колоритния си съплеменник Димитър Куков и епитети от сорта на “льольо селски”, показа колко секси мадама топли леглото му.
Касим от “Игри на волята” сгафи жестоко, наапднаха го и той се разплака като момиче
Наскоро той отговори на серия от въпроси, зададени от последователите му, един от които бе именно дали има жена до себе си. Е, има и се казва Преслава Пачеманова.

Звезделина от “Игри на волята” аха да лъсне по катерица на плажа СНИМКА 18+
Съгражданката му от Харманли се оказа лекоатлетка, модел и архитект по образование. Красавицата е класирана на второ място в конкурс за най-красивите лекоатлети у нас през 2018 година. Вторият й дом е Великобритания, където е и следвала.

 

 
 

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

 
 
 

 
 

 
 
 

 
 

Публикация, споделена от Preslava Pachemanova (@p.pachemanova)

Именно в Лондон Преслава се е сдобила наскоро и с нов дом, похвали се самата тя в социалните мрежи, пише “Телеграф”. А относно Куков и дали са изгладили споровете помежду си, Гената казва, че вече няма агресия, но до приятелство едва ли би могло да се стигне. И признава още, че след края на риалитито си останал най-близък с Аспарух и Георги от племето “Непобедимите”./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Изненадващите любими музиканти на известните изпълнители

Любовта към музиката е нещо, което се споделя от почти всички по света. Всички имаме свои специфични вкусове и определени изпълнители или групи, които наистина обожаваме. Но понякога е лесно да забравим, че дори най-големите звезди в света имат определени хора, на които се възхищават повече от всеки друг. Дори […]