Обвиненията в неправомерно сексуално поведение срещу бившия на Емили Ратайковски

Вече от повече от половин година знаем, че Емили Ратайковски и Себастиян Беър-Маклард са разделени. Официалните причини така и не станаха известни, но най-вероятната се коренни в изневери на вече бившия съпруг на модела.
За всички тези месеци Ратайковски преживява един своеобразен Ренесанс в личния си живот, като вече трудно можем да хванем бройката на мъжете, с които е излизала за това време. Не знаем как Себастиян Беър-Маклард преживява раздялата, но знаем, че го очакват неприятности.
Те обаче не са свързани с развода, а с далеч по-сериозни обвинения. Според Variety, филмовият продуцент е обвинен от две жени в неправомерно сексуално поведение. Първата жена твърди, че през 2016 г., когато е била на 17 години, Себастиян Беър-Маклард се е свързал с нея чрез Instagram и ѝ е предложил малка роля в Good Time (2017) с Робърт Патинсън в главната роля.
Уловката е била, че във въпросната сцена с нейно участие тя е трябвало да бъде чисто гола. Вместо да заснеме сцена с Патинсън обаче 17-годишното момиче е било изправено чисто гол пред цял куп хора от екипа и е трябвало да изпълни сцената с наскоро освободен от затвора човек.
В момента 24-годишната жена твърди, че след въпросната случка е имала сексуални отношения с Беър-Маклард в продължението на две години. Заснетата сцена не е била включена във финалния вариант на филма, като дори не ѝ е било платено. Единственото, което е получила, е било кутия цигари, закупени от Себастиян.
Другото обвинение към бившия съпруг на Емили Ратайковски идва за поведението му по време на снимките на филма Uncut Gems (2019 г.).
Жена, част от екипа, твърди, че се е запознала с него именно на снимачната площадка и той е започнал да я сваля в социалните мрежи. Жененият тогава Беър-Маклард я е завел в апартамента в Ню Йорк, в който е живял с Ратайковски, и двамата са започнали да се целуват.
Жената твърди, че целувките бързо са преминали към нещо повече и той е проникнал в нея, без нейното разрешение и без да използва предпазни средства. И това не е всичко, защото тя допълва също така, че по това време Себастиян Беър-Маклард е писал в Instagram на 15-годишно момиче, което не е било част от Uncut Gems, но е посещавало снимачната площадка. И Good Time, и Uncut Gems са разпространени от A24.
Трета жена, която е работила по няколко филма, продуцирани от него, не потвърждава всички тези обвинения, но пък дава да се разбере, че той наистина е имал проблемно поведение на снимачната площадка като цяло. От Variety посочват, че Емили Ратайковски е отказала да коментира обвиненията, но нейни приятели твърдят, че не е изненадана от тях. Двамата се ожениха през 2018 г. след като бяха излизали едва две седмици.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Шеф Ангелов се оказа чалгар, пада си по Роксана и Емануела СНИМКИ

Този сезон на “Хелс Китчън” шеф Виктор Ангелов показа една доста любопитна страна, за която мнозина със сигурност даже не са й предполагали. Изглежда, че кулинарният гуру си пада по представители на чалгата, а потвържденията за това не са едно или две. Най-вече, разбира се, това се вижда покрай чалга […]

Subscribe US Now