Щерката на Бони спря дъха с това ВИДЕО! Предстои й нещо голямо…

Дъщерята на талантливата певица Бони е решила да последва примера на майка си. Красивата девойка, която на музикалната сцена се подвизава с артистичния псевдоним Миа Михаела, шокира всички с тийзъра на предстоящия си проект. 

Тя показа малка част от видео и загатна за голяма изненада, която хвърли всички в ступор. 
Оказа се, че в песента на Мишето ще се включи нейна колежка. Тя отправи предизвикателство към почитателите си да познаят името на звездата, която ще бъде гост в проекта “Кукла на конци”. 
 

Голяма част от последователите й смятат, че в песента ще се включи майка й. Но едва ли това ще се случи, тъй като двете вече имат записан и издаден дует, а след това направиха и mash up с най-популярните песни на Бони. 
Сред предложенията от нейни фенове се открояват имената на Азис, Ваня и Емрах. До дни ще разберем тайната. Очаква се проектът да се появи до края на месеца. /show.blitz.bg
 

Източник: blitz.bg
Next Post

Хейли Бийбър - искрено и лично за брака

След като дълго време бяха приятели, а след това и гаджета, които няколкократно се събираха и разделяха, Хейли и Джъстин Бийбър все пак си казаха заветното “да” пред олтара през 2018 г. През последната година обаче животът ги срещна с не малко предизвикателства, сред които и здравословни проблеми. Въпреки всички […]