Как Алесандра Амброзио отбеляза Деня на Земята със снимка без дрехи

Алесандра Амброзио обича да се снима по бански и след това да споделя тези снимки в профилите си в социалните мрежи.
По този начин тя хем разведрява последователите си, хем им показва на кое екзотично място е решила да почива и събира тен този път.
Понякога обаче Амброзио решава да остане без абсолютно никакви дрехи и така да ни напомни за пореден път, че дори на 43 години си остава невероятно секси.
Моделът публикува своя черно-бяла снимка в Instagram, на която виждаме, че е застанала пред скала и по тялото ѝ няма нищо друго, освен пясък. Алесандра Амброзио, разбира се, е прикрила най-важните си части с ръцете си.
В описанието под снимката виждаме, че голата и секси снимка на Амброзио е в чест на отминалия вече Ден на Земята. “Благодарна съм за всяко дърво, всеки океан, всяко живо същество. Всеки ден е Ден на Земята, когато ценим и пазим дома си”, пише в поста си модела.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Защо Кристина Апългейт носи памперси

За първи път Кристина Апългейт обяви публично, че страда от множествена склероза, през август 2021 г. Оттогава насам актрисата винаги е говорило открито за трудностите в справянето с болестта и е показвала силен дух. Но и не е криела, че често се шегува със заболяването си. “Правя тези шеги, защото […]

Subscribe US Now