Наистина ли Скарлет Йохансон и Майкъл Дъглас имат роднинска връзка

През 2019 г. Скарлет Йохансон и Майкъл Дъглас си партнират в “Отмъстителите: Краят” на Marvel, където влизат в ролите съответно на Наташа Романов и Ханк Пим. Оказва се обаче, че общият им филм не е единственото, което свързва двамата актьори.
В епизод от поредицата Finding Your Roots водещият Хенри Луис Гейтс разкрива, че Скарлет Йохансон и Майкъл Дъглас всъщност имат роднинска връзка.
“Шегуваш ли се?”, е първоначалната реакция на 79-годишния актьор. В това откритие обаче няма шега, няма измама.
“О, това е невероятно. Добре. Това е готино. Това е толкова готино”, допълва Майкъл Дъглас.
Според водещия, който се обосновава с изследвания на професионални генеалози, общото ДНК на двамата актьори води следите си до майчината линия на Скарлет Йонахсон, която може да се проследи до еврейските общности в Източна Европа.
След това обяснение актьорът не скрива удивлението си и дори се шегува, че сега очаква с нетърпение следващата си среща със Скарлет.
За родословието на Майкъл Дъглас пък знаем, че е първо дете на актьорите Кърк Дъглас и Даяна Хил. Неговите баба и дядо по бащина линия са руски евреи, емигрирали в Америка.
Епизодите на Finding Your Roots, който се излъчва цели 10 сезона, вече са натрупали дълъг списък от имена със знаменитости, които дотогава не са знаели, че имат роднинска връзка. Освен Скарлет Йохансон и Майкъл Дъглас, предаването е разкрило, че общо ДНК имат също и актьорите Едуард Нортън и Джулия Робъртс, както и актьорът Боб Оденкърк и крал Чарлз, пише People.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Колко по-богати станаха най-богатите хора на света

Пари при пари отиват – това сме го чували неведнъж, а най-богатите хора на света го доказват постоянно. Черно на бяло го виждаме и в ежегодната класация на Forbes за най-богатите технологични магнати в света, в която е отчетено и колко по-богати са станали те през 2023 г. 342-мата милиардери на […]

Subscribe US Now