Странният метод, с който Кортни Кокс поддържа форма на 60

На 15 юни Кортни Кокс навърши 60 години. Този факт може да изглежда невероятен за милионите й фенове, защото актрисата от “Приятели” продължава да изглежда в невероятна форма въпреки десетилетията зад гърба си.
Точно с това реши да се пошегува самата Кокс, като публикува кратко видео в профила си в Instagram. “Наскоро имах рожден ден. Не ми харесва числото, но нямаме избор. Трябва да правим най-доброто, което можем”, казва тя.
В самото видео виждаме как Кортни тренира в домашния си фитнес, като набляга на ръцете, гърба, коремните мускули. В последните секунди от клипа актрисата излиза от малък хладилник, облечена в черен бански.
На лицето й има подхранваща маска, а в ръката си носи специална шапка с диоди с червена светлина, за която се смята, че стимулира растежа на косата. “Какво? Това е криотерапия”, казва Кокс пред камерата.
Разбира се, последната част от видеото в Intagram e шега, което не пречи да се възхитим на упоритата работа, която Кортни Кокс полага, за да поддържа тялото си във форма.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Какво е подготвила този път Меган Маркъл за Netflix

След документалната поредица Harry & Meghan едва ли някой в кралското семейство иска да види още от принц Хари и съпругата му в ефир. Факт е обаче, че Меган Маркъл тъкмо е завършила снимките на ново предаване за Netflix. То все още няма обявено име нито премиерна дата, но е […]

Subscribe US Now