Какво е подготвила този път Меган Маркъл за Netflix

След документалната поредица Harry & Meghan едва ли някой в кралското семейство иска да види още от принц Хари и съпругата му в ефир. Факт е обаче, че Меган Маркъл тъкмо е завършила снимките на ново предаване за Netflix.
То все още няма обявено име нито премиерна дата, но е част от сделката за 100 милиона долара между стрийминг платформата и херцозите на Съсекс. От малкото, което беше съобщено за него, се знае, че шоуто ще се съсредоточи върху любимите занимания на Маркъл като готвене, градинарство и семейни забавления.
Снимките са протекли на няколко различни места – в луксозно имение в близост до дома на Хари и Меган в Монтесито, в къща с обширна овощна градина с авокадови и лимонови дръвчета, както и в популярна цветарница в крайбрежното градче Карпинтериа.
От екипа, зает с новото предаване, ни става съвсем ясно, че ни очаква лайфстайл пиршество. Режисьор е Майкъл Стийд, който работеше с Антъни Бурдейн по наградената му с Еми поредица Parts Unknown.
Леа Харитън и Алекс Дандино също са ангажирани с новото шоу на Меган Маркъл, като преди това са работили по готварското шоу на Селена Гомес Selena + Chef. От всичко това ни става ясно, че очевидно съпругата на принц Хари ще се занимава доста с храна.
Явно неназованото предаване на Меган Маркъл ще служи като удобен маркетинг инструмент за American Riviera Orchard – лайфстайл брандът, чието създаване тя обяви през март тази година, припомнят още Tatler.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

„Съжалявам, момчета“: Джулия Фокс вече не крие, че е лесбийка

Джулия Фокс реши да бъде до болка откровена за своята сексуалност. Актрисата разкри, че е лесбийка в отговор на видеоклип в TikTok на потребителка, която казва: “Обичам, когато видя лесбийка с гаджето ѝ. Това е като “Аууу, ти мразиш този мъж. Ти буквално го мразиш”. 34-годишната Фокс добави своя отговор […]

Subscribe US Now