Холивудската звезда, с която кралицата се сприятели преди смъртта си

Кралица Елизабет няма да бъде забравена и ще остане в сърцата на милиони хора в родината си и по света. За нея тъгуват не само поданиците й, но и нейни близки и по-далечни приятели, каквито се оказва, че тя е имала сред всякакви кръгове.
Включително и Холивуд. Оказва се, че в последните месеци от живота си кралицата доста се е сближила не с друг, а с Том Круз. Това твърдят източници на Sunday Times of London, цитирани от Page Six.
Актьорът е прекарал доста време в Англия през отминалата пролет. Той беше забелязан на турнира в Уимбълдън. Беше и част от премиерата на последния си филм “Топ Гън: Маверик” в Лондон, на която се срещна с принц Уилям и Кейт Мидълтън.
60-годишният Круз е присъствал и на част от празненствата по случай Платинения юбилей. Елизабет Втора е останала разочарована да научи това впоследствие без да го срещне на самия си юбилея, като се е постарала да компенсира пропуска.
Кралицата е поканила Том Круз на обиколка на замъка Уиндзор, след което двамата са пили чай. На Елизабет толкова й е допаднала компанията му, че дори го е поканила на обяд и е дала разрешение той да кацне в двора на замъка с частния си хеликоптер.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Знае ли пола на четвъртото си дете Райън Рейнолдс

Райън Рейнолдс уж трябваше да забавя темпото, за да обърне повече внимание на семейството си, но не изглежда така сякаш се е отдала много на почивка. Е, това със сигурност ще се случи в даден момент, защото след няколко месеца семейството му ще стане още по-голямо. В средата на месец […]

Subscribe US Now