Рапърът, който се сравни с Джеф Безос

Eдва ли някой е предполагал, че нещо може да свързва един канадски рапър с втория най-богат човек на планетата. Но ето че Дрейк успя да намери допирна точка с Джеф Безос и дори да влезе в кратка Instagram “кореспонденция” с него.
Всичко започна с публикация на Дрейк, чийто текст гласеше “Все трябва да започнеш от някъде”.
Към нея имаше две снимки – една на 35-годишния рапър от преди години пред апартамент в Торонто, в който записва микстейпа си So Far Gone. Другата е на 58-годишния Безос в зората на основаването на Amazon в импровизираната тогава кантора на компанията.
За изненада на Дрейк Безос си прави труда дори да коментира снимките, като цитира текст от песен на рапъра: “Започнахме от дъното, а виж къде сме сега”. Е, канадецът има доста да гони Безос, чието състояние през 2022 г. се оценява на 126 милиарда долара според CEOWORLD.
Това на Дрейк е 250 милиона долара според информация на Celebrity Net Worth. Миналият месец излезе новият му албум Honestly, Nevermind, а преди седмица рапърът участва в концерт на Backstreet Boys в родния му Торонто.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Защо Хари и Меган се притесняват за сигурността си

На Хари и Меган явно все по-често ще им се налага да пристъпят прага на съдебната зала. След като херцогинята се оказа въвлечена в дело за клевета, заведено от нейната полусестра, сега и принцът се изправя в съда. На 7 юли адвокатите на Хари поискаха съда в Лондон да даде […]

Subscribe US Now