Колко тежи Хайди Клум

Хайди Клум не само обича да публикува секси снимки по бански, за да ни напомни колко е секси, но и отговаря понякога на неудобни въпроси.
Какъвто със сигурност за повечето хора е какво е теглото им. В профила си в Instagram моделът отговаряше на най-различни въпроси на фенове.
Един от е бе доста директен и свързан с това колко тежи Клум. А тя, без да се замисля много, отговори и то по доста интересен начин. Хайди Клум публикува снимка, на която се вижда, че се е качила върху кантар, а показаната стойност на него е малко над 62 килограма.
Клум, която е висока 1.76 м, реши също така да разкрие не само теглото си, но и как поддържа страхотната си секси форма дори на 50 години. Оказва се, че моделът приема на ден едва по 900 калории. Като според Marca препоръчителният дневен прием на калории за възрастен човек е около 2000.
Освен това, Хайди Клум си е изградила навика да не похапва нищо след осем часа вечерта. Също така се старае през деня да яде на всеки три часа.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Новата мистериозна татуировка на Анджелина Джоли

Струва ни се сякаш знаменитостите, които имат поне една татуировка, са повече от тези, които са решили да се опазят “чисти” от мастилото върху тялото си. А Анджелина Джоли е сред известните личности, които си падат по това да изписват нещо значимо за тях по себе си. Татусите ѝ всъщност […]

Subscribe US Now