Валери и Георги от “Игри на волята” закъсаха яко в Турция ВИДЕО

Валери и Георги успяха бързо да се превърнат в любимци на публиката в тазгодишния сезон на “Игри на волята”. Валери спечели аудиторията с възпитанието, уменията и скромността си, а Георги само загатна за своя атлетизъм, като шампион по плуване.

И двамата са любители на екстремните водни спортове, затова и не е изненада, че решиха да си подарят свежи морски изживявания на сърф в съседна Турция.
Секси мадама топли леглото на Генчо от “Игри на волята” СНИМКИ 18+

 

 
 

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

 
 
 

 
 

 
 
 

 
 

Публикация, споделена от Valeri Grigorov (@valerigrigorovjr._)

Става въпрос за любимия на сърфистите остров Гьокчеада, където ходят масово нашенци любители на екстремните водни спортове.
Касим от “Игри на волята” сгафи жестоко, нападнаха го и той се разплака като момиче
Екстремно, екстремно, но колко да е екстремно, щом родните риалити герои успяха набързо да… закъсат с колата, която по някаква странна причина се е озовала на плажа.

 

 
 

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

 
 
 

 
 

 
 
 

 
 

Публикация, споделена от Georgi Yanev (@yanev.georgi)

Още при пристигането им на острова, колата на Валери и Георги затъва в пясъка. Двамата успяват някак да избутат возилото и така спасяват почивката си./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Големите планове на крал Чарлз

Периодът на национален траур във Великобритания приключи с деня на погребението на кралицата. За кралското семейство обаче траурът ще продължи до 27 септември – знамената на всички кралски резиденции са свалени наполовина, а членовете му нямат официални ангажименти. Затова пък Чарлз вече е планирал първата си визита в чужбина като […]