Коя е Бюти – моделът, с когото излиза Джаред Лето

Колкото и провокативен да е в публичното си поведение, за личния живот на Джаред Лето всъщност знаем много малко. От 2000 г. до 2003 г. той е сгоден за Камерън Диаз, а до преди няколко месеца излизаше с модела Валери Кауфман.
Има ли обаче настояща връзка 51-годишният актьор от “Морбиус” е трудно да се каже. Макар да беше забелязан на няколко пъти с Тет Тин – също модел родом от Мианмар, чието първо име е Бюти (красавица от английски.)
27-годишната Бюти е главно действащо лице в последното видео на 30 Seconds to Mars – рок групата на Лето.
“Бюти донесе елегантност, грация и и тежест, с което помогна видеото да бъде толкова специално”, пише самият той в профила си в Instagram.
Видеото е към песента “Stuck”, която е част от последния албум на групата It’s The End Of The World But It’s A Beautiful Day. А режисьор е самият Джаред Лето. Двамата с Бюти бяха заснети заедно в Берлин през изминалия уикенд.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Изненадващият избор на Раджуа ал Саиф

Най-дългоочакваната и пищна кралска сватба за годината – тази на принц Хюсеин и Раджуа ал Саиф, отмина. Престолонаследникът на Йордания и саудитската архитектка вече са семейство, а Раджуа получи официално и титлата “принцеса”. Освен многото специални гости от кралски семейства от цял свят – като се започне от принц Уилям […]

Subscribe US Now