Сузанита вече е блондинка, смени и микрофона със… СНИМКИ

След раздялата с бащата на детето си Марк Славов, Сузанита сякаш се старае да се превърне в изцяло нов човек, поне визуално. От няколко часа насам, например, тя е вече в отбора на блондинките.

Актуалният цвят на косата показа самата изпълнителка на стори в профила си в социалните мрежи, където по традиция споделя с феновете си почти всичко случващо се.
Сузанита с поредно драстично решение след раздялата: Взе бебето и отиде при…

Освен с цвета на косата обаче, Сузанита изненада мнозина и с нещо друго – тя замени микрофона с… дистанционно. И запя с него! Или участията много й липсват, или е подготвила нещо изненадващо, с което тепърва ще провокира реакциите.
Сузанита пак посегна към алкохола и наркотиците, търси си мъж по интернет СНИМКА

“Другият път пробвай с дезодоранта”, посъветва я неин последовател. Сузанита явно е решила да рестартира не само живота, но и кариерата си, но докъде ще стигне, само времето ще покаже./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Ето кой отряза Маги Халваджиян след финала на "Капките" СНИМКИ

По традиция Маги Халваджиян и екипът му отпразнуваха мощно финала на “Като две капки вода” на афтър парти в столичното заведение на съпругата му Кремена.  Изненадващо обаче, един от финалистите не се появи на купона, както става ясно от кадрите  на събитието, които продуцентът сподели в профила си в социалните мрежи. […]

Subscribe US Now