Най-голямата грешка на Дженифър Грей

Дженифър Грей, която ще запомним най-вече с емблематичната й роля във филма от 1987 г. “Мръсни танци”, направи много лично признание в интервю за People.
62-годишната актриса се обръща назад във времето към решението, което променя кариерата и живота ѝ. Решение, за което винаги искрено е съжалявала.
Всъщност, подробно за това актрисата разказва в издадените си наскоро мемоари Out of the Corner. В тях Дженифър споделя за двете операции, които е направила на носа си и които буквално я превръщат в друг човек. И че това съвсем не е бил ефектът, към който се е стремяла.
Точната дума, която актрисата използва за себе си, след операциите, е “неузнаваема” – при това дотолкова, че дори близки около нея хора успяват трудно да я разпознаят.
Така например тя си спомня за срещата си с актьора Майкъл Дъглас. По време на премиера, малко след втората си ринопластика, тя е отишла да поздрави актьора, а той ѝ е отвърнал, че не знае коя е.
“Това беше първата ми публична поява. И само за ден аз се превърнах буквално в неразпознаваема и дори невидима”, казва Дженифър. “Просто в очите на света това не бях аз.”

Дженифър споделя и за натиска, който собствената ѝ майка ѝ оказва в това отношение. Последната също е актриса, но е и първият човек, който ѝ внушава, че трябва да направи операция на носа си, за да постигне успех в актьорската индустрия. “Тя ме обичаше, но винаги е била и твърде прагматична. И ми казваше, че трябва да се променя… А аз бях дете и не разбирах.”
“Просто изведнъж изгубих самоличността и кариерата си”, тъжно завършва признанията си Дженифър. “Впоследствие пропилях много енергия, опитвайки се да разбера какво съм направила толкова погрешно. Но сега знам – просто аз сама си навредих.”
Освен за пластичната хирургия, в мемоарите си Дженифър пише и за запомнящи се моменти от кариерата и личния си живот, включително за работата си с Патрик Суейзи и връзките си с актьорите Матю Бродерик и Джони Деп.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Истории, звезди, тенденции

Вижте интересните истории на деня, новини за звездите, тенденции и идеи за свободното време. Източник: Lifestyle.bg

Subscribe US Now