Верни ли са твърденията за раздялата на испанските крал и кралица

В последните седмици в испанската преса упорито се говори за напрежение в отношения на испанските крал и кралица. Някои от тях дори заговориха за потенциален развод на Фелипе и Летисия. Докъде е мълвата и къде започва истината?
Според журналистката и блогър Пилар Ейре обтегнатите отношения се дължат на спора между съпрузите за това какво трябва да учи принцеса Леонор. Летисия е против военното обучение на дъщеря си, докато Фелипе настоява за него, както и избор на правна специалност.
Самата Леонор пък предпочита инженерните науки. Дали това обаче може да е причина майка й да избере да прекара голяма част от великденската ваканция в португалската област Алгарве, както твърдят El Nacional de Cataluña?
Кралят пък се появи изненадващо в Палма де Майорка, където е майка му доня София. Освен да види нея, Фелипе се е срещнал със свои приятели и е вечерял в популярния в момента там ресторант Sandro.
Дотук обаче свършат твърденията за “раздяла” на испанското кралско семейство. Защото за великденския уикенд Фелипе и Летисия бяха в Мадрид, където пристигна и Леонор за великденската си ваканция.
Тримата заедно с по-малката сестра на принцесата инфанта София присъстваха на традиционното отбелязване на празника в квартал Чинчон, където от десетилетия се пресъздават моменти от Страстната седмица.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Майли Сайръс превъртя стриймванията

Стриймването на музика е новият начин да слушаме любимите си парчета отново и отново, а това едва ли ще се промени скоро. Като дори надминава очакванията на индустрията. Според нов доклад на Luminate за изминалите три месеца от 2023 г. общият брой стриймвания на музика във всички платформи е надминал 1 […]

Subscribe US Now