Малина потъна в скръб, загуби…

Голяма драма сполетя поп фолк звездата Малина малко след Коледа. Изпълнителката загуби най-близкия си човек – скъпата си майка, с която имаше много силна връзка.

Във вчерашния ден изпълнителката е трябвало да има участие в Благоевград, което както става ясно от съобщение на заведението, е отменила поради лични причини. “Изказваме най-искрени съболезнования за загубата на майката на певицата”, се казва още в него.

Близки до ветеранката в поп фолка споделят, че през последните няколко месеца нейната майка е имала проблеми със здравето, което лекарите са се опитвали да стабилизират до последно.
Майката на Малина миналата година стана хит в мрежата и бързо спечели симпатиите на интернет потребителите, след като демонстрира певческия си талант по време на тържество по случай 78-ия си рожден ден. Тогава тя решава да запее спонтанно пред известния фолклорен изпълнител Иван Дяков, който я аплодира бурно за таланта./show.blitz.bg

 

Източник: blitz.bg
Next Post

Специалната Коледа на Джей Ло и Бен Афлек

Ако не от зашеметяващата Джей Ло, от кой друг бихме очаквали зашеметяващо добре организирано коледно тържество? Реторичен въпрос. Както и очаквахме, така и се оказа. За първата си семейна Коледа Дженифър Лопес и Бен Афлек не са се оставили на клишетата, а са планирали един малко по-различен празник. Тематичен, разбира […]