Бой в “Капките”! Рачков скочи на Краси Радков и стана страшно СНИМКИ

И това доживяхме да видим в “Като две капки вода” – бой между един от водещите и участник. В случая колегите на сцената Димитър Рачков и Краси Радков си налетяха пред очите на цяла България.

Между двамата кипнаха люти страсти, които за секунди прераснаха в размяна на удари. Рачков си хвърли демонстративно сакото на сцената и се наложи част от останалите участници да държат и него, и Радков, за да не си налетят още по-сериозно.
Фънки напусна студиото на “Капките” след скандал с Рачков

Краси Радков влезе в ролята на вокалиста на световноизвестната немска метъл банда – Тил Линдеман от Рамщайн, а изпълнението му се оказа като балсам за душата на иначе вечно критикуващия Фънки. “Отлично изпълнение. Краси, ти се представи много добре и направи песента идеално”, коментира рокаджията.
Такъв жесток гаф в “Капките” не е имало досега!
Дали емоцията около пресъздаването на образа или нещо друго е накарало Краси Радков да ескалира така в емоциите, не е ясно, но стана достатъчно разбираемо, че импровизирания конфликт не е нищо повече от шеговито намигване от страна на двамата актьори./show.blitz.bg
 

Източник: blitz.bg
Next Post

Емоционалната реч на Мария Бакалова в подкрепа на Украйна

През изминалата неделя, 13 март, бяха раздадени Critics Choice Awards и тази година Мария Бакалова може да не се бореше за статуетка, но пък отново беше част от церемонията. Актрисата се качи на сцената, за да връчи наградата за най-добър актьор в поддържаща роля, която бе спечелена от Трой Коцур за […]

Subscribe US Now