Азис се нахвърли върху колеги! В списъка му попаднаха големи имена

Азис нажежи страстите с откровения за световни музикални величия. В Инстаграм профила си изпълнителят на „Как боли“ отговаря на въпроси какво харесва и не харесва.

Първо Азис хвърли бомбата с отговор на въпрос „Кой изпълнител не харесваш“, като посочи великият за милиони по света – Фреди Меркюри. Той не се спря дотук и продължи да рути изпълнители получили световно признание.
Под ножа сложи и новия албум на Бионсе, чрез мнението си какво мисли за него: “Последен опит за връщане в играта, но…”, пише „Телеграф“.
За един от най-горещите тийн идоли Джъстин Бийбър, Азис сподели, че “въобще не го забелязва”.

Азис втрещи и с признание, че никога не е ял диня. Мрази в менюто му да се пречкат магданоз и копър.
На въпрос „Кой е най-неприятният град“, Азис посочва Лондон. Хитовият певец споделя още, че харесва в мъжа, когато не носи тесни дънки, не си скубе веждите и ходи на работа.
Васко не посочва какво не харесва в себе си, защото, ако е имало такова – или го е поправил, или оперирал.
Азис за пореден път демонстрира любовта си към жанра, в който се изявява, като казва, че за нищо на света не би го сменил, а милиардите гледания доказвали, че е най-харесваният./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Приключва ли кариерата на Стив Мартин

Стив Мартин се радва на филмова и телевизионна кариера вече седем десетилетия. Въпреки това може да не е на екрана още дълго. След толкова години той решава да забави темпото.  Мартин е едно от големите имена в комедията. Виждали сме го в какви ли не роли – от “Мухльото” (1979 г.) […]