Защо Арнолд Шварценегер смята, че с Мария Шрайвър трябва да получат Оскар

Арнолд Шварценегер е успял във всяко едно начинание, което е започнал, но това далеч не означава, че самият той няма провали.
Покрай премиерата на първия сериал, в който той ще е главна роля – Fubar, актьорът даде интервю за The Hollywood Reporter, в което говори не само за сериала на Netflix, но и по много други теми.
Една от тях е разводът му с Мария Шрайвър. Запитан дали му липсва да бъде женен, Арнолд отговаря категорично, че не. Но пък признава, че разводът е бил труден за него период, но в крайна сметка е успял да продължи напред.
“Имам прекрасна приятелка, Хедър Милиган, която е много успешна. Наистина се гордея с нея и я обичам”, казва Арнолд. Но признава, че с бившата си са в много добри отношения и прекарват всички семейни празници заедно.
Актьорът дори твърди, че ако има Оскар за това как трябва да се справиш с развода, то те двамата трябва да получат такъв. Просто защото смята, че са успели да сведат до минимум негативния ефект върху четирите си деца – Катрин (33 г.), Кристина (31 г.), Патрик (29 г.) и Кристофър (25 г.).
“Сладостта и добротата, които виждате в тях, са от жена ми. Дисциплината и работната етика са от мен.” До развода между Арнолд Шварценегер и Мария Шрайвър се стигна след като през 2011 г. актьорът призна, че има извънбрачен син – Джоузеф Баена, от домашната прислужница Милдред Баена.
Арнолд Шварценегер говори и за това как тормозът, който баща му е оказвал като малък, му е послужил като мотивация да бъде по-добър и успешен. 
“Е, вижте брат ми Майнхард. Ние бяхме противоположности. Той беше по-крехък. Той получи същото отношение и стана алкохолик и умря пиян при катастрофа. Това, което събори него, мен ме изгради.”
А самият Арнолд смята, че това, което не те убива, трябва да те прави по-силен. Арнолд Шварценегер си има и малка тайна за това как успява винаги да бъде позитивен.
“Не ми пука как се чувствам. Това, което ме интересува, е: Какво мога да направя, за да съм по-добре? Понякога ставам от леглото и се чувствам гадно. Но се качвам на колелото или отивам да нахраня животните и изведнъж започвам да се чувствам страхотно. Тази държава не е изградена от хора, които са се чувствали добре. Тя е изградена от хора, които са работели здраво.”
Затова съветът на Шварценгер е, когато се чувстваме зле, да му мислим много, а да се захванем с правенето на нещо.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Наталия Кобилкина закъса с парите и се реши на нещо невиждано...

Сексоложката Наталия Кобилкина обяви ударни промоционални пакети, а причината за спада в цените, които иначе не са никак малки, вероятно е, защото е закъсала за пари. Засега няма друго логично обяснение за драстичния спад на цените на лекционните й курсове. Годишният ВИП абонамент от “скромните” 95 000 лева е свален драстично – само на 4999 […]

Subscribe US Now