Секси разходката на Катрин Зита-Джоунс

Лятото определено има какво да предложи на Катрин Зита-Джоунс и Майкъл Дъглас. Щастливото семейство е на ваканционна вълна, като миналата седмица ги видяхме да се забавляват с игра на голф в Ирландия.
Те обаче не са се задоволили само с острова, а са останали за по-дълго в Европа. Защото бяха заснети да се разхождат в Портофино в началото на тази седмица. 53-годишната Зита-Джоунс и 73-годишният Дъглас вечеряха в популярния ресторант Taverna del Marinaio.
След това се отправиха пеша по крайбрежната алея към пристанището. Нямаше как пешеходците да не забележат впечатляващата Катрин, облечена в дълга рокля в наситено лилаво и разпуснала дългата си коса. Майкъл също беше елегантен в светъл панталон и тъмносиня риза.
От пристанището семейството хвана водно такси до яхтата си, акостирала в залива на юг от Геноа. Очевидно двамата смятат да прекарат доста време из Европа, а Катрин публикува снимки от яхтата им, като отново демонстрира страхотна форма.
Катрин Зита-Джоунс и Майкъл Дъглас са женени от 23 години, като се запознават през 1998 г. на филмовия фестивал в Довил, Франция. Родители са на две деца – 23-годишният Дилан и 20-годишната Карис, припомнят Hello.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Катрин Вачева изригна към касапина на Дебора: Ти си жалък, малък, никой..! ВИДЕО

Случаят с обезобразеното момиче Дебора сякаш хвърли бомба в обществото ни, чийто гръм отеква и до момента в съд, прокуратура, болници и всички възможни институции, които имат отговорността да вземат бързо и адекватно отношение. Провокира и някои от родните популярни личности да се върнат назад във времето, към едни от […]

Subscribe US Now