Асистент на Лили Иванова разкри какви ги върши примата в 3 часа през нощта

Лили Иванова разказва вицове в 3 часа посред нощ, разкри нейният асистент Николай Недеков. Естрадната прима правела това, докато шофьорът й я возел между два концерта и за да не заспи, гледала да го разсмива, пише “Телеграф”.

„Тя беше там – до нас, за да окуражава целия екип, да разказва вицове в колата, за да поддържа духа на шофьора в 03:00 ч., да бъде винаги във форма, да бъде пример… и просто да си свърши работата по най-добрия начин“, заяви мениджърът на звездата.
Той направи равносметка за последните си 4 дни: „Подвиг, зад който стои силата и любовта на един-единствен човек – Лили Иванова! Не бих определил изминалите 4 дни по никакъв друг начин. Чисто статистически те изглеждаха така: 4 концерта на живо в България за 4 дни – 11, 12, 13 и 14 август 2022 г.; над 7000 души публика; 2000 изминати км; 40 души екип, тонове техника; 18 часа сън общо за 4 дни…

И зад всичко това стои убийственият й професионализъм, магнетичното присъствие и желание за работа, любовта към публиката и отдадеността й. В този логистичен ад, в нощните преходи от по над 500 км, в натоварения до максимум график с репетиции и концерти на живо, в безсънието, в дъжда не чух нито един път безсмислена претенция или мрънкане от нея. Не чух “Няма!” или “Не мога!”.
На втория си концерт в Античния театър Лили подари икона на най-новото попълнение в оркестъра си – китариста Иван Йорданов-Чери. Ден преди големия християнски празник Успение Богородично, музикантът отпразнува на сцената своя рожден ден, а публиката му изпълни Happy birthday.
„Приятели, благодаря, че за пореден път ме обсипахте с внимание и любов и направихте празника ми наистина специален! Както знаете, обожавам да пътувам и да следвам пътя на рокендрола и не винаги успявам да съм заедно с всички вас… Но пък затова се сбъдват всички ваши пожелания!
Снощи концертът беше жесток и тук е моментът да благодаря на Лили за прекрасните емоции, както на цялата пловдивска публика и колегите от Ли оркестра! Аз наистина съм благословен! Благодаря ви! Обич за вас, приятели!“, отвърна рожденикът Чери./show.blitz.bg
 

Източник: blitz.bg
Next Post

Колко деца иска да има Бруклин Бекъм

Бруклин Бекъм планира да създаде голямо потомство. След като най-големият син на Дейвид и Виктория Бекъм се ожени по-рано тази година, той призна, че няма търпение да създаде семейство. Защото винаги е искал да бъде млад баща и се надява да отгледа много деца, заявява звездата от кулинарното шоу Cooking With […]