Станимир Гъмов разбива още една връзка, мърсува с млада актриса

Станимир Гъмов май няма спирка, когато става дума за любовни страсти, въпреки че личния му живот в последните години прилича повече на голям хаос, отколкото на нещо друго.

Този път кукленият актьор започна връзка с колежката си Стиляна Маркова и в това нямаше да има нищо учудващо, ако Маркова не беше обвързана вече. С Гъмов се срещали предимно нощем, за да не разбере гаджето на актрисата. Друг е въпроса обаче, какви обяснения дава Стиляна на официалния мъж до себе си за липсата си в тези часове от денонощието.
Гъмов с отнета шофьорска книжа и… СНИМКИ

48-годишният актьор пък, се хвалел наляво и надясно с новото си гадже, с което твърдял даже, че вече дели един покрив. Очевидно таи надежди Маркова да бие шута на предишния си приятел и да остане само с него. Както се казва – ще поживеем, ще видим.
Гъмов се нафирка до козирката на РД на Константин СНИМКА
Факт е, че през последните 20 години Станимир Гъмов не се спря – купони, жени, напивания и логично изтънял джоб. Зрителите на “Биг Брадър” още помнят изпълненията му, обидите в лицето на Джулиана Гани и Кичка Бодурова, пише kliuki.bg.
Към новата си изгора Гъмов също демонстрира познатото просташко поведение, наричайки я в социалните мрежи “м@нгал”. Дори е написал да му върне чаршафите, което е голям удар за нея, защото така гаджето й става публично опозорено, че са му сложили рога./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Най-големите разкрития в Harry & Meghan, част 4

След като миналата седмица научихме подробности за запознанството и началото на връзката им, преди часове получихме и втората порция от документалното риалити на принц Хари и Меган Маркъл за Netflix. Ето най-големите разкрития от четвърти, пети и финалния шести епизод на Harry & Meghan. Съобщението от Бионсе Оказва се, че […]

Subscribe US Now