Протест в Пловдив в защита на лекар, убил крадец

Admin

Броени часове след като стана ясно, че д-р Иван Димитров е задържан за 72 часа с обвинение за убийство, пловдивчани организираха в социалните мрежи протест в негова подкрепа. Протестът в подкрепа на д-р Иван Димитров се проведе пред 2-ро РПУ.  Над 200 души заявиха позицията си по казуса пред полицията.

Припомняме, че убитият Джевизов е влязъл в къщата на лекаря заедно със свой съучастник. Собственикът ги е чул и излязъл да види какво става, тъй като в съседните стаи спели съпругата и децата му. Тогава Джевизов го нападнал с нож. Другият крадец побягнал, а лекарят стрелял няколко пъти. Бандитът е издъхна навън от рана в гърдите.

От политическа партия ВМРО също настояха за незабавно освобождаване на д-р Иван Димитров и снемане на всички обвинения срещу него.

 

Next Post

Видео: Слави Трифонов подкрепи д-р Димитров

Слави Трифонов публикува видео от преди повече от 2 години, с което подкрепи д-р Димитров, убил крадец в дома си: “Изразявам категоричната си подкрепа към пловдивския д-р Иван Димитров, арестуван за убийството на крадеца рецидивист, нахлул в дома му! Това, което мисля съм го казал преди повече от 2 години”. […]