След 40 години на сцената Веско Маринов призна: В никоя песен не съм… ВИДЕО

Никога не е късно човек да си признае нещо, което никой не е очаквал да чуе от него. В случая го прави Веселин Маринов след 40 години на сцената.

В скорошно интервю пред bTV големият изпълнител, който в края на месеца, в два поредни дни (23 и 24 ноември) ще напълни за пореден път зала 1 на НДК, след като преди това е обиколил страната ни с над 50 концерта със собствен оркестър.
Веселин Маринов изненадващо уволни балерините си, причината е… СНИМКА
“Първите 14 години бяха много трудни, защото са свързани с началото. Сега е различно – голямата фирма хваща един артист и само за няколко месеца го превръща в звезда. В годините, в които израснах, беше много трънлив, много бавен. След четири години с рок-група “Импулс”, запознаване с гилдията, стартирах собствена кариера, участвах в конкурси, получавах награди, грамофонните плочи. Бях само един от всичките”, споделя Маринов. 

“Мигът дойде, когато спечелих “Златния Орфей” през 1994 г., връщайки се само заради него след 5 г. в Германия. Тогава бях забелязан от Тончо Русев, който няколко месеца след това ме извика в студиото си и предложи да работим заедно.” 20 дни по-късно Маринов вече изпява “За теб, Българийо”.
Веселин Маринов призна кой и защо го е разплакал навръх Бъдни вечер СНИМКИ
“Ще направя една песен, която само ти ще можеш да изпееш”, казва Русев на младия певец и така стиховете на Любомир Левчев се превръщат в една от най-популярните български песни. 
“В никоя песен не съм сигурен. Усещам, когато правим албум на коя песен да направим клип, къде да натиснем. Обаче в последно време публиката ме изненадва. Една песен като “Лятна жълта рокля” никога не съм мислил, че ще се превърне в шлагер само за няколко месеца”, признава още певецът./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Световен блясък и трогателни изненади на юбилея на "Ритон" СНИМКИ

Невероятно светлинно шоу, стилна сценография и богат музикален репертоар превърнаха 45-ия юбилей на “Ритон” в истинско пиршество за сетивата на хиляди българи в препълнената зала 1 на НДК на 3 ноември. Най-успешният ни дует направи своето поредно потвърждение от сцената, че когато любовта в живота е толкова силна, неминуемо се пренася и в творчеството им. […]