Защо всички нападат Дакота Джонсън

Преди няколко дни Дакота Джонсън разкри в интервю за Wall Street Journal, че обича да спи по 10 часа, а ако има възможност, дори по 14.
Актрисата даде ясно да се разбере, че сънят за нея е приоритет и прави всичко възможно, за да си осигури необходимите за нея часове. Като например, ако няма работа, в понеделник сутрин спи колкото е възможно повече.
Всички тези навици на Джонсън обаче са подразнили някои хора в социалните мрежи. Повечето критики към Дакота Джонсън не са насочени към това, че обича да спи много, а за това, че го казва публично. Особено когато има много хора, които просто не могат да си позволят да спят толкова много часове.
Критиците на актрисата смятат, че само богатите могат да си позволят да спят по 14 часа, докато обикновените хора трябва да работят или имат куп други ангажименти. “Дакота Джонсън няма отговорности в реалния живот”, пише човек в X, стария Twitter.
Други пък отбелязват факта, че за пореден ден нито могат да спят 10 часа, нито да си почиват в понеделник, пише New York Post.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Тайното пътуване на Уилям и Кейт

Къде ще учи детето ти е важен въпрос за всеки родител. Особено съществен е обаче, когато си кралска особа и от избора на колеж зависи имиджа, безопасността и бъдещето на отрочето ти. Принц Уилям и Кейт Мидълтън явно от рано са се замислили затова накъде ще продължи образованието на първородния […]

Subscribe US Now