Какво мотивира Сидни Суийни да продължи с голите сцени

На участието си в “Еуфория” Сидни Суийни дължи възхода на кариерата си и това не смятаме, че е факт, по който може да се спори.
Но както често се случва, тази голяма възможност идва и с някои негативни страни. Именно за тях Суийни говори в интервю за британското издание на списание GQ.
Тя е една от звездите, които са на корицата за специалното издание, посветено на Мъж на годината на списанието. В интервюто актрисата разкрива, че голите сцени в сериала на HBO, създаден от Сам Левинсън, са ѝ донесли неприятности.
Сидни Суийни твърди, че по време на първи сезон на сериала в училищата започва да се разпространяват видеа от сериала, в които Каси, героинята ѝ, е гола. От училище това се пренася и в интернет под формата на екранни снимки.
Големият проблем обаче е бил в това, че някои хора са публикували нейни голи снимки от сериала и са тагвали нейни роднини и близки. “Братовчедите ми нямат нужда от това. Това е напълно отвратително и несправедливо.”
Според актрисата е странно как героинята ѝ в сериала е сексуализирана в училище и зрителите виждат как тя страда от това, но в същото време правят точно това и в реалния живот – сексуализират я. 
Но това далеч не спира Суийни от пътя, който е избрала, защото като творец смята, че това са просто образи, които тя изиграва. И дори се мотивира повече да влиза в роли, които вбесяват по някакъв начин обществото.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Тото от "СкандаУ" изтрещя съвсем, призна за духове, опит за убийство и 4-ти километър ВИДЕО

Сборище на духове, Полтъргайст, летящи предмети, са само малка част от това, което сподели наскоро Тото от “СкандаУ”. Музикантът определено шокира много феновете си с разказите си за онова, което е преживял преди години. “Намерих на покрива на блока. Не знам как съм стигнал там, но се опомних на покрива […]