Нещо невиждано стана преди старта на “Гласът на България”, появи се… ВИДЕО

За първи път в историята на “Гласът на България” през всичките сезони на музикалното шоу у нас, зрителите и фенове на предаването могат да видят и чуят видео с уникално изпълнение на един от участниците в първия епизод и то още преди официалния старт на сезона.

На сцената се появи млад мъж, който направи нещо сензационно, което дълго още ще се коментира в социалните мрежи. Името му е Борис Лапшов определено раздава талант в излишък!
Победителката от “Гласът на България” Петя Панева заби нож в гърба на… ВИДЕО
Всъщност той вече има с какво да се гордее в живота си досега, защото е учил при Цветана Манева и Снежина Петрова в НБУ, а през годините е работил и с композитора Румен Цонев. 
Борис Лапшов е учил “Актьорско майсторство за театър и кино” в Чикагския университет в Америка, където се е срещнал и работил с Крикор Азарян. Двамана работят и по спекаткъла “Вишнева градина”./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Васил Найденов шамароса Ицо Хазарта, проговори и за баща си СНИМКИ

Васил Найденов направи много лични признания за семейството си, каквито досега или много рядко е правил, или е избягвал. Легендарният певец сподели в ефира на Нова тв, че е наследил любовта към музиката от майка си, която е била оперна певица. “Майка ми беше оперна певица. При нас идваха на […]

Subscribe US Now