Плановете на Меган, на които Хари сложи точка

Излизането на биографичната книга “Резервният” с признанията на принц Хари за кралския двор и роднините му определено успя да обтегне до краен предел отношенията помежду им. Вероятно по-малкият син на крал Чарлз съжалява за част от нещата, които е признал публично, а вероятно пък и му е олекнало, че си е казал всичко, макар и на много висока цена.
След Мегзит се заговори, че освен гледната точка на бившия херцог на Съсекс, ще бъде много интересно да чуем тази и на Меган Маркъл. И дори само идеята, че тя може също да напише биографична книга, се превърна в план за милиони в главите на някои.
Оказва се, той се е въртял и в нейната глава, но желанието й да каже своята истина е било попарено от нейния съпруг.
Принц Хари явно си е взел поука как не се прави и е отказал Меган Маркъл от идеята за публикуване на мемоари. Самият той дори е заявил, че има достатъчно материал, за да напише продължение на “Резервният”, но също е успял да си избие тази идея от главата, пише Marie Claire.
Първоначално категоричността на мъжа й никак не се е харесала на Меган, защото и тя като него е искала да разкаже мислите и чувствата си, трупани с години. Но в последствие е осъзнала, че това е по-добре за семейството им, особено на фона на плахите опити напоследък за стопяване на ледовете с двореца.
Какъв точно курс ще поемат съпрузите тази година все още не е ясно, но едно е сигурно – ако принц Хари и Меган Маркъл си позволят да направят още една грешна стъпка по отношение на двореца, връщане назад вече няма да има. 

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Шакира в 31 факта

Днес, 2 февруари, рожден ден празнува Шакира – колумбийска певица, автор на песни, танцьорка и звукозаписен продуцент. Източник: Lifestyle.bg

Subscribe US Now