Софи Маринова е скъсала с Гринго! Хвали се с ново гадже, което всички знаят

Софи Маринова най-накрая призна, че се е разделила с Гринго и има ново гадже. Тя сподели съкровените си лични тайни пред Гала в “На кафе“.

Оказа се, че вече 6-7 месеца Софи не дели едно легло с Гринго, но то не означава, че е сама. Напротив, има си нов приятел. 

“От 6-7 месеца не сме заедно с Гринго, той си живее по Берлин. Имам си гадже и ми е добре. Не сме на по 20 години да хвърчим в облаците, но ми е добре, чувствам се красива, щастлива и заредена“. Дай Боже всеки му, любовта е хубаво нещо” разкри в ефира Маринова.

На въпроса на Гала ще разкрие ли кой е щастливецът до нея сега, Софи се засмя и каза, че няма да говори повече, защото ще се сетят кой е. Това ни навява на мисълта, че новият на певицата е популярен и добре познат на обществото. Като я знаем, че не може да пази тайни, очакваме съвсем скоро да се изпусне и да назове неговото име./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Какво се случва с Илон Мъск и поста му като шеф на Twitter

Откакто Илон Мъск е начело на Twitter името му почти всеки ден е в заглавията на новините. Сагата се заплита и просто не се очертава да приключи скоро. В продължение на седмици инвеститори призоваваха милиардера да се оттегли от управлението на социалната мрежа заради опасения, че това го разсейва от […]