1, 2 или много повече – с колко жени е изневерявал на Виктория Дейвид Бекъм

Изминаха почти 20 години, откакто Ребека Лус – бившата асистентка на Дейвид Бекъм, предизвика медиен шум, когато публично разкри, че е имала извънбрачна връзка с футболиста, докато той играе за Реал Мадрид.
И въпреки че тези подробности бяха погребани години наред, семейство Бекъм наскоро припомни на феновете за случилото се, след като в документалния филм за живота на спортиста, излъчен по Netflix, двамата с Виктория отново засегнаха тази тема и как това се е отразило на брака им.
И сега, след като изгледа документалния филм за Дейвид Бекъм, Ребека Лус решава да разкрие още някои подробности от миналото на футболиста. Тя публично признава, че той е изневерявал на съпругата си Виктория не само с нея.
Бившата лична асистентка на футболната звезда, която преди години заяви, че двамата са имали връзка в средата на 2000 г., твърди в ново интервю, че веднъж го е хванала в леглото с испански модел. Ребека споделя пред The Daily Mail, че докато тя и Дейвид са на парти за рожден ден на бразилския играч Роналдо Назарио на 22 септември 2003 г., тя го забелязва да се “крие в дъното на градината” и да говори с въпросния модел, чието име не споменава.
“Свиреше самба група от Бразилия, храната беше чудесна, лееше се шампанско. Видях Дейвид далеч в градината, разговаряйки с красив испански модел, но малко след това двамата изчезнаха. Стана ми доста гадно, не крия. Изведнъж телефонът ми звънна, беше Виктория. Беше разстроена, защото звънеше на Дейвид, а той не отговаряше. Казах ѝ, че не знам къде е, а тя ми отговори: “Не затваряй, отивай да го намериш”, спомня си тя.
Лус започва да търси тогавашния футболист на Реал Мадрид: “Влязох в къщата и се качих по стълбите. Там видях охраната на Дейвид пред една врата. Прошепнах им: “Виктория е”, тогава един от бодигардовете изчезна. Когато се върна, Дейвид беше с него. Видях въпросния модел, с когото разговаряше в градината, как лежи на леглото. Побеснях, но просто го погледнах и му казах: “Ето, жена ти се обажда.”
Бекъм провежда тих разговор с Виктория и връща телефона на Ребека. “Бях толкова наранена. Беше ужасно и си помислих каква глупачка съм. Но той ме държеше в лапите си”, добавя още тя.
Въпреки че Дейвид Бекъм отрече да е имал афера с Ребека, той все пак възроди тази позабравена тема с документалния си филм: “Имаше някои ужасни истории, с които беше трудно да се справим”, сподели той. “Това беше първият път, когато аз и Виктория бяхме подложени на такъв натиск в нашия брак.”
Виктория също коментира въпросната изневяра с Ребека Лус, която стана обществено достояние през 2004 г., като каза, че това е “най-трудният период за нашето семейство.”

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Гери-Никол се изложи с калпав фотошоп СНИМКА

Фотошопът е мощно средство за промяна на изображения и много известни личности го използват, за да се представят в най-добрата светлина. Но, за съжаление, това често води до грешки и нелепи ситуации, както се случи и с Гери-Никол. Въпреки че на снимките изглежда перфектна, внимателното око на наш репортер улавя […]

Subscribe US Now